You are currently viewing Δελτίο Τύπου Electrolux Professional:  Zero Waste, All taste

Δελτίο Τύπου Electrolux Professional: Zero Waste, All taste

Zerowaste, alltaste

Η ElectroluxProfessionalπαρουσιάζει την επαναστατική της ιδέα, που περιλαμβάνει εξοπλισμό για ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες πριν την πώληση, συμβόλαια συντήρησης, εκπαίδευση προσωπικού, ανάπτυξη και κωδικοποίηση συνταγών, υπολογισμό αποπληρωμής και ανάλυση κόστους τροφίμων.

Υπηρεσίες πριν την πώληση και συμβόλαια συντήρησης
Ανάπτυξη και κωδικοποίηση συνταγών
Εξοπλισμός
Εκπαίδευση προσωπικού
Ανάλυση αποπληρωμής και κόστους τροφίμων

Ας ξεκινήσουμε, όμως, από την αρχή. Πώς ξεκίνησε το “Zerowaste, alltaste”;

Tα υπολείμματα των τροφίμων είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα που βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών της κοινότητας της Electrolux Professional από το 2016.

Η ιδέα “Zero waste, all taste” ξεκίνησε για να δείξει πώς ακόμη και τα πιο βασικά, φθηνά συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός γκουρμέ μενού, συχνά πάνε στα απορρίμματα.

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο;

Τα Σούπερ Μάρκετ μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες φρέσκων συστατικών που συχνά απορρίπτονται μόλις περάσουν την ημερομηνία λήξης τους.

Οι Σεφ μας τα μετέτρεψαν σε “ευκαιρία”, αναζητώντας καινοτόμους τρόπους για να συνδυάσουν αυτά τα υλικά σε γκουρμέ πιάτα.

Με απλά καθημερινά τρόφιμα όπως τα καρότα ή οι μπανάνες, μπορείτε να κερδίσετε ένα σημαντικό κέρδος με πολύ χαμηλό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά που συχνά σπαταλάτε, σε μοναδικά γκουρμέ πιάτα της διεθνούς κουζίνας.

Κάνοντας ένα βήμα μπροστά

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2021, εντυπωσιαστήκαμε από τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες: οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο συνειδητοί στα θέματα υγείας και στο να γνωρίζουν τι τρώνε, με μεγαλύτερη ανησυχία για θέματα όπως η σπατάλη τροφίμων και η βιωσιμότητα.

Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο από ποτέ για φυσικά, υγιεινά τρόφιμα όχι μόνο για την προσωπική τους κουζίνα, αλλά και για εστιατόρια, εταιρικές και σχολικές κουζίνες.

Καθώς το “Zerowaste, alltaste επεκτείνεται σε νέους τομείς, ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τι επιφυλάσσει αυτή η νέα και συναρπαστική περιπέτεια για όλους

Προχωρώντας μαζί  για έναν βιώσιμο κόσμο

Συνεργαζόμαστε με το ElectroluxFoodFoundation για να φέρουμε αυτήν την πρωτοβουλία πρώτα στους υπαλλήλους μας και στη συνέχεια να εμπνεύσουμε πιο βιώσιμες επιλογές τροφίμων μεταξύ των καταναλωτών και των επαγγελματιών του κλάδου. Η AIESEC και η παγκόσμια συνεργασία FeedthePlanet, υποστηρίζουν επίσης αυτή την ιδέα.

Αφήστε μια απάντηση