You are currently viewing ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ELECTROLUX PROFESSIONAL:  Ο  φούρνος SkyLine της  Electrolux Professional παρέχει μοναδική προστασία  στο χειρισμό των δοκιμαστικών δειγμάτων Covid-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ELECTROLUX PROFESSIONAL: Ο φούρνος SkyLine της Electrolux Professional παρέχει μοναδική προστασία στο χειρισμό των δοκιμαστικών δειγμάτων Covid-19

Σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία βιο-επιστημών “BiologIC Technologies” και το κέντρο δοκιμών “Astra Zeneca Cambridge COVID-19”, ο βραβευμένος φούρνος combi SkyLine της Electrolux Professional, χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει μια  υψηλής απόδοσης λύση για την  θερμική απενεργοποίηση των δειγμάτων από ασθενείς COVID-19.

“Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του φούρνου combi SkyLine, υποστηρίζουμε ένα ακόμη ορόσημο στην  καταπολέμηση της πανδημίας που πλήττει ανθρώπους και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε και εμείς  ρόλο   στη διαφύλαξη της διαδικασίας διαχείρισης των δειγμάτων COVID-19, προστατεύοντας όλα τα άτομα που συμμετέχουν στις  δοκιμές” τονίζει ο CEO Alberto Zanata (Διευθύνων Σύμβουλος της Electrolux Professional).

Η λύση που χρησιμοποιείται από το φούρνο combi SkyLine αυξάνει την ασφάλεια στον έλεγχο του προσωπικού, μειώνει το κόστος και τα απόβλητα που σχετίζονται με την υποδομή βιο-συγκράτησης και παράλληλα προσφέρει την ευκαιρία για περαιτέρω αυτοματοποίηση της διαδικασίας δοκιμών, η οποία ουσιαστικά αυξάνει τη  διαγνωστική διακίνηση με μειωμένο κόστος. Η BiologIC, η AstraZeneca και η Electrolux Professional συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν τη βιο-επιστήμη και τη θερμική τεχνογνωσία, προκειμένου να επιτευχθεί ταχέως μια καινοτόμα και  εκβιομηχανισμένη λύση έτοιμης παραγωγής αδρανοποίησης της θερμότητας,  μέσω μίας ασφαλούς – κρίσιμης διαδικασίας.

Ο Richard Vellacott, Διευθύνων Σύμβουλος της BiologIC Technologies, αναφέρει: “Σε συνδυασμό με τα εμβόλια, οι διαγνωστικοί έλεγχοι θα είναι κρίσιμοι για την εκ νέου επανεκκίνηση των κοινοτήτων μας, ειδικά καθώς νέα στελέχη και παραλλαγές του COVID-19 συνεχίζουν να εξελίσσονται. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε περισσότερα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο για την εφαρμογή αυτής της λύσης, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της BiologIC’s Industry 4.0, με τον φούρνο SkyLine της Electrolux Professional”.

SkyLine φούρνοι combi, απότην Electrolux Professional

Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και την ανθρωποκεντρική σχεδίαση, οι φούρνοι combi SkyLine, κατασκευάστηκαν για να προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις,  χαρακτηρίστηκαν για  το μειωμένο κόστος λειτουργίας τους και σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον χειριστή, από την άποψη της καλύτερης εργονομίας και χρηστικότητας.

BiologIC Technologies

Το όραμα της BiologIC είναι να ενσωματώσει τις τεχνολογίες Industry 4.0, προσφέροντας μια βιο-επανάσταση  που επιλύει τις τεράστιες σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα (σίτιση 9,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων έως το 2050, αντιστροφή της κλιματικής αλλαγής και ελαχιστοποίηση της απειλής ασθενειών) με έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο και οικονομικά προσβάσιμο τρόπο. Διαβάστε περισσότερα: https://www.biologic-tech.com/solutions/virology

Κέντρο δοκιμών AstraZenecaCambridgeCOVID-19

Το κέντρο δοκιμών AstraZeneca Cambridge COVID-19 ιδρύθηκε από την AstraZeneca, το Πανεπιστήμιο Cambridge και το GlaxoSmithKline, και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τα Charles River Laboratories, και αποτελεί μέρος του Κυβερνητικού προγράμματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Lighthouse Laboratory, για διαγνωστικά τεστ σε όλο τον πληθυσμό.

Αφήστε μια απάντηση