Δελτίο Τύπου Electrolux 15-09-2016

Η Electrolux αναγνωρίστηκε ως η πλέον πρωτοπόρος για το έτος 2016

electrolux-15-9

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

 

 

Επιπροσθέτως των δυο κορυφαίων βραβεύσεων Plus X στα επαγγελματικά πλυντήρια,  η Electrolux αναγνωρίστηκε και ως η πιο πρωτοπόρος μάρκα για το έτος.

 

Για περισσότερα από 13 χρόνια, το Βραβείο Plus X δόθηκε σε προϊόντα πρωτοπόρα, τα οποία παρείχαν ασύγκριτη αξία στους χρήστες τους. Νωρίς φέτος η Electrolux κέρδισε δυο βραβεία Plus X για τις λύσεις που παρέχει στο επαγγελματικό πλυντήριο, τα MyPro και τα Evolution/Hyvolution Barrier, σε διάφορες κατηγορίες όπως, ποιότητα, design, αξιοπιστία και βιωσιμότητα, εύκολη χρήση και εργονομία.

 

Στην τελετή βραβείων Plus X που έγινε τον Ιούνιο την 23η στην Βόννη/Γερμανία, η Electrolux επιπλέον χαρακτηρίστηκε ως ‘’Η πλέον Πρωτοπόρος Εταιρία της Χρονιάς’’ για τις επαγγελματικές της συσκευές. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που μπορεί να λάβει από την Plus X, μια εταιρία, και σημαίνει ότι η μάρκα αυτή έχει πετύχει σημαντικότατους στόχους λαμβάνοντας τις πλέον αυστηρές εγκρίσεις εντός συγκεκριμένης ομάδας προϊόντων.

 

Αυτή η επιβράβευση είναι κορυφαίας σημασίας επειδή το βραβείο ‘’Η πλέον Πρωτοπόρος Εταιρία της Χρονιάς’’ απονέμεται μέσα από διαφανείς διαδικασίες του ‘’υπεύθυνου και βιομηχανικά ουδέτερου Σώματος Κριτών Plus X’’, σύμφωνα με την Plus X.

 

Κατ΄εντολή της Electrolux Professional, ο κύριος Michele Cadamuro/Design Director, o κύριος Christoph Hennefeld/Sales Director και ο κύριος Stephane Cailleau/R&D Manager, παρέλαβαν το βραβείο.

 

 

 

‘’Το να κερδίσεις μια ‘’εστεμμένη συλλογή βραβείων’’ αποτελεί τεράστια αναγνώριση της σκληρής εργασίας των ομάδων εργασίας μας, οι οποίες διαρκώς ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών, τους παρέχουν έτσι πρωτοπόρες και βιώσιμες λύσεις και υπηρεσίες’’ αναφέρει ο κύριος Cadamuro.

 

Από την πλευρά των πωλήσεων ο κύριος Christoph Hennefeld/Sales Director αναφέρει: ‘’Η πρωτοπορία είναι ένα μέρος των βασικών αξιών μας και του DNA της εταιρίας μας. Είμαστε περήφανοι που αναγνωριστήκαμε γι΄αυτή την πρωτοπορία, για δυο από τα τελευταία μας μηχανήματα. Αποδεικνύεται ότι οι κόποι μας μεταφράζονται στις επιθυμίες των πελατών και στις προσδοκίες τους, μέσα από τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων μας και των λύσεων τους και αυτό γίνεται αποδεκτό και εκτιμάται από την αγορά – και αυτή είναι η περίπτωση της κριτικής Επιτροπής των Βιομηχανικών Κριτών – Ειδικής Επιτροπής. Αυτό το βραβείο το εκλαμβάνουμε ως κίνητρο να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας που αντιπροσωπεύουν τα τεράστια οφέλη – ο παράγοντας Χ – για τους πελάτες μας.’’