Δελτίο Τύπου Electrolux 22-11-2016

Excellence νέα από την Electrolux Professional

electrolux-1

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

 

 

Το “Center of Excellence” της Electrolux professional στο Pordenone της Ιταλίας ξεκίνησε συνεδριακές εργασίες για το restaurant management. Το επονομαζόμενο “Master Restaurant” αποτελεί πλέον brand της Ακαδημίας και εκπαίδευσης διευθυντές, σεφς, μάγειρες και προσωπικό σερβιρίσματος, με στόχο την υποστήριξη της κερδοφορίας, παροχής κορυφαίας τεχνογνωσίας στην βιομηχανία της εστίασης.

electrolux-2

Μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας συμπεριλαμβάνεται η επείγουσα ανάγκη μετατόπισης της προσοχής προς διάφορους νέους στόχους όπως οι vegans και οι άνθρωποι με αλλεργίες, ώστε να επεκταθεί η προσφορά σίτισης, μια αγορά που τώρα είναι ακόμη κενή.  Παρόλα αυτά, αυτή η τάση μεγαλώνει γρήγορα.

electrolux-3

Η Electrolux Professional, που είναι ευαίσθητη στο θέμα αυτό, υποστηρίζει το γεγονός με μηχανήματα και ειδικούς από την Electrolux Academy, μέσω του Chef Walter Coan, σε συνεργασία με τον Vegan Chef Claudio Pettracco.

 

Η Ακαδημία με το πρωτοπόρο και πολυτάλαντο team της, από τον Ιανουάριο του 2017, θα αναβαθμίσει ριζικά το restaurant management.