Δελτίο Τύπου Electrolux 7-11-2018

 

Νέα σειρά στεγνωτηρίων L6000 από την Electrolux.  Περισσότερο στέγνωμα, σε λιγότερο χώρο και χρόνο. Εξοικονομήστε χρήματα και επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Η Electrolux παρουσιάζει τα νέα στεγνωτήρια της σειράς L6000, μια επαναστατική σειρά που θα θέσει μια νέα διαχωριστική γραμμή στον τομέα του επαγγελματικού πλυντηρίου. Η προσθήκη της τεχνολογίας των αντλιών θερμότητας σε όλα τα υπάρχοντα μοντέλα είναι πραγματικότητα, αλλά και στα νέα εναλλακτικού τρόπου  θέρμανσης.

 

 

Τα στεγνωτήρια της σειράς L6000 αλλάζουν τα δεδομένα και παρέχουν μέγιστη παραγωγικότητα, υψηλή απόδοση στεγνώματος, εξαιρετική ταχύτητα σε ελάχιστο χώρο και τεράστιες εξοικονομήσεις.

Η αντλία θερμότητας είναι κατάλληλη για όλα τα μοντέλα ηλεκτρικά – αερίου – ατμού. Θα εκπλαγείτε από τον συντομότερο χρόνο στεγνώματος στην αγορά που εξασφαλίζεται από αυτήν την τεχνολογία: το μικρότερο στεγνωτήριο χρειάζεται μόλις 44 λεπτά (*) για να στεγνώσει 6 κιλά ιματισμού και τα μεγαλύτερης χωρητικότητας είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, τα στεγνωτήρια με αντλίες θερμότητας σας επιτρέπουν να μειώσετε  περισσότερο από το 60% του λογαριασμού σας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μοντέλα: αυτό τα καθιστά ως την πλέον σωστή και βιώσιμη λύση για την αύξηση της κερδοφορίας σας.

Τέλος, χάρη στον προσεγμένο και προηγμένο σχεδιασμό τους, τα νέα στεγνωτήρια L6000 της Electrolux, θεωρούνται πρωταθλητές στην εργονομία και χρησιμότητα,  κερδίζοντας την διακεκριμένη και μέγιστη βαθμολογία 4 αστέρων, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι τα μηχανήματα αυτά έχουν δοκιμαστεί εκτενώς έτσι ώστε να εξασφαλίσουν στους χρήστες λιγότερο άγχος, προσπάθεια και πίεση έτσι ώστε να  εργάζονται πιο άνετα.

“Τα στεγνωτήρια της σειράς L6000 έχουν αλλάξει τους κανόνες στην αγορά όσον αφορά στην παραγωγικότητα, στην αποδοτικότητα, στην εργονομία και στην απόδοση. Χάρη στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης της Electrolux, που στηρίζεται  στους πελάτες της, η νέα γκάμα γίνεται πραγματικά ένας μοναδικός συνεργάτης σε κάθε επιχείρηση πλύσης και ιματισμού, ικανός να απλοποιήσει και να βελτιώσει την επαγγελματική ζωή, να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ποιότητας και να αυξήσει την κερδοφορία”, τονίζει ο κος Paolo Schira, αντιπρόεδρος του Τομέα Πλύσης & Ιματισμού της Electrolux Professional.

(*) Στην ονομαστική χωρητικότητα, φορτίο 100% βαμβακερά με 50% αρχική υγρασία και υπόλοιπο 0%