Δελτίο Τύπου Electrolux Professional: Η FCSI και η Electrolux Professional ανακοινώνουν την κριτική επιτροπή για τα βραβεία 2019 Start Me Up Innovation

Η FCSI και η Electrolux Professional ανακοινώνουν την κριτική επιτροπή για τα βραβεία 2019 Start Me Up Innovation

 

  • Οι κριτές αποτελούνται από πέντε επαγγελματίες μέλη του International Food Society Consultants Society (FCSI), καθώς και τoν Michele Cadamuro, Διευθυντή Σχεδιασμού της Electrolux Professional.
  • Τα βραβεία αφορούν νέα προϊόντα ή ιδέες που λανσαρίστηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2018 και μετά, από ανεξάρτητες νέες εταιρείες.
  • Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2019. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην έκθεση Host στο Μιλάνο της Ιταλίας, οι υποψήφιοι θα παρουσιάσουν επίσημα τα προϊόντα τους στους κριτές.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι νικητές θα λάβουν εκτεταμένη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης και πρόσβαση σε εμπειρογνώμονες από την FCSI και την Electrolux Professional.

 

Η κριτική επιτροπή για τα Βραβεία Start of Up Innovation της FCSI για το 2019 έχει οριστεί, με υποστήριξη της Electrolux Professional.

 

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής FCSI Professional είναι οι: Ken Schwartz FCSI της SSA Restaurant Design + Foodservice Consulting στην Τάμπα, Φλόριντα Η.Π.Α.. Joseph Schumaker FCSI του SCG FoodSpace στο Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια Η.Π.Α.. Bettina von Massenbach FCSI της Oyster Hospitality Management στο Μόναχο, Γερμανία. Thomas Mertens FCSI της S.A: M GmbH στο Kolbermoor, Γερμανία. Brandon Kua FCSI της Citrus Consult στο Selangor της Μαλαισίας. Ο Michele Cadamuro, Διευθυντής Ομάδας Σχεδίασης της Electrolux Professional, με έδρα το Pordenone της Ιταλίας, ολοκληρώνει τη σύνθεση.

 

Οι επιδράσεις από την εναλλαγή

 

Η έμπνευση των βραβείων 2019 Start Me Up Innovation Awards προήλθε από την διεθνή κοινότητα Foodservice Consultants Society International (FCSI) και την Electrolux Professional για να προσφέρουν μια πλατφόρμα για τα  νέα προϊόντα, υπηρεσίες, ιδέες ή λύσεις από παγκόσμιες νεοσύστατες επιχειρήσεις με τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στη μεταβολή – αλλαγή των κατεστημένων δεδομένων στην βιομηχανία εστίασης, ροφημάτων και ιματισμού.

 

Η συμμετοχή στα βραβεία είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη επιχείρηση που λανσάρισε ένα νέο προϊόν ή μια λύση για τον κλάδο από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να συμπληρώσει κάποιος την αίτηση στην ιστοσελίδα της FCSI.  Η τελική ημερομηνία εισόδου είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2019.

 

Οι κριτές θα αποφασίσουν βασισμένοι σε έναν περιορισμένο κατάλογο των νεοεισερχομένων, με βάση τον τρόπο με τον οποίο πιστεύουν ότι οι συμμετοχές θα μπορούσαν να είναι για τη βιομηχανία. Τα προϊόντα ή οι λύσεις που έχουν επιλεγεί για την τελική φάση θα παρουσιαστούν στους κριτές σε μία εκδήλωση τύπου “Shark Tank-style” (σύντομη εισήγηση – στρογγυλό τραπέζι) στο FCSI το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου στο show της Host στο Μιλάνο της Ιταλίας. Οι εκπρόσωποι από κάθε επιχείρηση θα λάβουν 10 λεπτά για να αποδείξουν στους κριτές γιατί η συμμετοχή τους θα είναι άξια της πρώτης θέσης. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο πάρτι FCSI αργότερα εκείνο το βράδυ.

 

Ένας “καταλύτης” στη δημιουργικότητα

 

“Η καινοτομία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία λύσεων, για την αντιμετώπιση των νέων ή των υφιστάμενων προκλήσεων. Είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της αποτελεσματικότητας σε όλα τα επίπεδα, τα οποία επηρεάζουν την κατώτατη γραμμή των επιχειρήσεων, καθώς και την εμπειρία του επισκέπτη”, λέει ο Schwartz.

 

“Αυτά τα βραβεία και η αναγνώριση που παρέχουν είναι ένας καταλύτης που προσελκύει τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να σκέφτονται έξω από τον κανόνα. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις υιοθετούν συνήθως μια νέα προσέγγιση”.

 

Αυτό αντανακλάται από τον Schumaker. “Πρέπει να προωθήσουμε την καινοτομία προς τα εμπρός και να αναγνωρίσουμε αυτές τις νέες επιχειρήσεις που οδηγούν τη βιομηχανία. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι ευέλικτες και φέρνουν νέες ιδέες και προοπτικές σε μια παλιά και αργά αναπτυσσόμενη βιομηχανία”, τονίζει. “Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις καινοτομούν, κερδοσκοπούν και φέρνουν νέα ζωή καθώς και πάθος σε μια πολύ παραδοσιακή και μεγάλη βιομηχανία βασισμένη στις επιχειρήσεις”.