Ενημέρωση Electrolux Professional: SkyLine. Η πορεία των διακρίσεών του

          Τα λόγια περισσεύουν …

Απρίλιος 2020

 

Το σύστημα SkyLine Cook & Chill λαμβάνει το βραβείο Best of Market για την ενεργειακή απόδοση

 

Έχοντας λάβει το διάσημο βραβείο GOOD DESIGN®, οι νέοι φούρνοι SkyLine Combi και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες SkyLine Chill της Electrolux Professional αναγνωρίζονται και με το βραβείο Best of Market για ενεργειακή απόδοση – σε συνδυασμό με την εργονομική πιστοποίηση 4 αστέρων ErgoCert.

 

Οι φούρνοι SkyLine και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες SkyLine Chill σε συνδυασμό με το σύστημα όλα σε ένα (all-in-one) – SkyLine Cook & Chill και το σύστημα SkyDuo, αποτελούν πλέον μέρος του “Best of Market“. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας εκτεταμένης έρευνας για τους αναγνώστες, για προϊόντα και κόνσεπτς που προσφέρονται από βιομηχανικές εταιρίες στη Γερμανία.  Με βάση την πρακτική εμπειρία, η επιτροπή ψήφισε τον SkyLine ως νικητή στην κατηγορία ενεργειακής απόδοσης.

 

Ο Hagen Fietz, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων Foodservice Equipment Germany στην Electrolux Professional, τόνισε: Η αποδοτικότητα και η πραγματικά αναπαραγόμενη απόδοση χάρη στην εργονομία και η απαράμιλλη χρηστικότητα, είναι τα βασικά οφέλη της νέας σειράς, με αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα φαγητού, το μειωμένο κόστος λειτουργίας και ένα άνετο περιβάλλον εργασίας, χάρη στην πρωτοποριακή πιστοποιημένη εργονομία 4 αστέρων (μείωση στις μυοσκελετικές παθήσεις (WMSD) κατά 59%, με μέση μείωση της τάξης του 75% στις ημέρες αναρρωτικής άδειας και 25% αύξηση της παραγωγικότητας).

 

Η επανάσταση και ο συνδυασμός της επιτυχίας αυτής που προσφέρει η νέα γκάμα, είναι αποτέλεσμα της βελτιστοποιημένης διαδικασίας προετοιμασίας φαγητού όλα σε ένα, μαγειρική και ταχυψύξη, χάρη στο μοναδικό σύστημα SkyDuo. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία καθιστά την επαγγελματική ζωή στην κουζίνα ακόμα πιο απλή και εύκολη, αποτρέποντας τις δυνατότητες σφάλματος και διασφαλίζοντας μια συγκεκριμένη και απρόσκοπτη εμπειρία Cook & Chill. Αυτό βοηθά να έχετε πάντα κορυφαία ποιότητα τροφίμων με την υψηλότερη απόδοση, παραγωγικότητα και ασφάλεια.

 

« Αυτό ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους πελάτες μας σε κάθε επιχείρηση παροχής φιλοξενίας – και έναν νέο ορίζοντα στη μαγειρική », πρόσθεσε ο Hagen Fietz.

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

  

Μάρτιος 2020

 

Το σύστημα SkyLine Cook & Chill κερδίζει το πολυπόθητο Red Dot Award στην κατηγορία Product Design 2020.

 

Η Electrolux Professional συνεχίζει την παράδοση με νικητήριες υποψηφιότητες των προϊόντων της για το βραβείο Red Dot Design Award, τον διεθνή διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να διακριθούν τα προϊόντα τους μέσω του εξαιρετικού σχεδιασμού τους.

 

Μετά την αναγνώριση και βράβευση της thermaline  M2M – Made to Measure που βραβεύτηκε ως Best of the Best για την υψηλότερη ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό το 2014 και δύο επιτυχημένα χρόνια στην κατηγορία πλύσης πιάτων & σκευών, με το green&clean Hood Type και το green&clean Rack Type να κερδίζουν Red Dot Product Design Award αντίστοιχα το 2015 και το 2018 – τώρα ήρθε η ώρα της αναγνώρισης του SkyLine.

 

Σύμφωνα με το σλόγκαν “In search of good design and innovation”, η διεθνής κριτική επιτροπή Red Dot – αποτελούμενη από εμπειρογνώμονες όλου του κόσμου και από διάφορες εξειδικευμένες τομείς – αξιολόγησε περισσότερες από 6.500 έξυπνες και καινοτόμες συμμετοχές από 60 χώρες (τα περισσότερα προϊόντα που υποβλήθηκαν στον διαγωνισμό το 2020 από ποτέ άλλοτε), το σύστημα SkyLine Cook&Chill της Electrolux Professional ξεχώρισε και απέκτησε το βραβείο υψηλής ποιότητας για το σχεδιασμό του.

 

« Έχουμε την τιμή να λάβουμε για άλλη μια φορά, το βραβείο Red Dot: Product Design »

 

« Αυτό το βραβείο είναι μια επιπλέον διάκριση υψηλού κύρους για την εξαιρετική πορεία που διαγράφουμε στη σχεδίαση των προϊόντων μας. Δείχνει με σαφήνεια πώς η Electrolux Professional μπορεί να κάνει τη διαφορά στον κλάδο για την αριστεία του σχεδιασμού, η οποία αναπτύσσεται πάντα γύρω από την καινοτομία και τις ανάγκες των πελατών. Το σύστημα SkyLine Cook & Chill ενσωματώνει ακριβώς αυτές τις αξίες, αποτελώντας έναν πρωτοποριακό συνδυασμό έξυπνης τεχνολογίας και ανθρώπινης εμπειρίας ».

 

« Θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα και ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους που έχουν εργαστεί με πάθος πίσω από τα παρασκήνια για αυτό το project και συνέβαλαν σε αυτό το νέο, μεγάλο επίτευγμα », λέει ο Michele Cadamuro, Διευθυντής Ομάδας Σχεδίασης Design Experience της Electrolux Professional.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Red Dot, απευθυνθείτε στη διεύθυνση https://www.red-dot.org/about-red-dot/

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Μάρτιος 2020

 

Μεγάλη επιτυχία για τον SkyLine – και αυτό δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο βραβείο σχεδιασμού!

 

Ναι, έχουμε κάποια καλά νέα να μοιραστούμε! Το σύστημα Skyline Cook & Chill πήρε πρόσφατα τη διάκριση Janus de l’Industrie – μια ετικέτα που αναγνωρίζει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα τους χρήστες τους.

 

« Δεν είναι απλά ένα βραβείο και δεν είναι κατάταξη σχεδιασμού, είναι μια ετικέτα αριστείας όπου δίνεται προτεραιότητα στην ηθική, τις αξίες και τον σεβασμό των χρηστών », εξηγεί ο Michele Cadamuro, Διευθυντής Ομάδας Σχεδίασης Design Experience της Electrolux Professional.

 

Το Janus de l’Industrie είναι η μοναδική γνωστή σχεδιαστική αναγνώριση που δίνει την ευκαιρία στους καινοτόμους κατασκευαστές να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους – και τη σκέψη πίσω τους – ακριβώς μπροστά από μια κριτική επιτροπή.

 

Τέσσερα αστέρια και παγκόσμια πρωτιά

 

Αυτό που παρακίνησε και κέρδισε την κριτική επιτροπή της Janus ήταν η πρωτιά που πέτυχε ο SkyLine στο δρόμο για να γίνει η μοναδική γκάμα προϊόντων του είδους της για την απόκτηση ανεξάρτητης πιστοποίησης εργονομίας 4 αστέρων.

 

« Αναλύσαμε επιστημονικά τα κριτήρια της αξιοπιστίας και απαιτούμενης εργονομίας στην επίλυση των σημείων πόνου στον χρήστη και χρησιμοποιήσαμε νέες τεχνολογίες, όπως τρισδιάστατους αισθητήρες βιο-μηχανικής και εικονικής πραγματικότητας για δοκιμές », λέει ο Cadamuro.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να κατασκευαστεί η λαβή της πόρτας σε σχήμα πτερυγίου για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, έτσι ώστε ταυτόχρονα να διασφαλιστεί ότι η φόρτωση και εκφόρτωση αφαιρεί την όποια πίεση από την πλάτη του χρήστη.

 

Εσείς μιλάτε, εμείς ακούμε

 

« Οι ανταγωνιστές σήμερα είναι πολύ επιθετικοί όσον αφορά το σχεδιασμό, αλλά καταφέραμε να δείξουμε για άλλη μια φορά πώς είμαστε μπροστά με την ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας », προσθέτει ο Cadamuro.

 

Το Janus de l’Industrie απονέμεται από το 1953 από το Γαλλικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού σε προϊόντα που «τονίζουν τον σεβασμό του χρήστη και του περιβάλλοντός τους».

 

O SkyLine έχει ήδη βραβευτεί με το GOOD Design και η διάκριση Janus, είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη αναγνώρισης για τον Cadamuro και την ομάδα του.

 

« Περιλαμβάνει την αναγνώριση 50 κριτών, μία κριτική επιτροπή ανεξάρτητων επαγγελματιών σχεδιασμού από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας.  Για εμένα είναι εξαιρετική ικανοποίηση και ανταμοιβή, μια ετικέτα αριστείας για τους πελάτες μας », καταλήγει.

 

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

 

Δεκέμβριος 2019

SkyLine και Line 6000 μεταξύ των πιο διακεκριμένων νικητών του παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού

To σύστημα μαγειρικής SkyLine Cook&Chill και η νέα σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Line 6000 Washers   και Dryers της Electrolux Professional απέσπασαν το βραβείο GOOD DESIGN® από το The Chicago Athenaeum: Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού.

 

Μετά το αρχικό πρόγραμμα της δεκαετίας του 1950, η έμφαση του GOOD DESIGN®  αφορά τον ποιοτικό σχεδιασμό από την άποψη της καινοτομίας και της λειτουργικότητας ή ακόμα και την οικολογική επίδραση κάθε επιλεγμένου προϊόντος. Η γκάμα των μηχανημάτων του συστήματος SkyLine Cook & Chill και η νέα γκάμα πλυντηρίων και στεγνωτηρίων Line 6000, πληρούν ακριβώς αυτές τις απαιτήσεις. Αυτές οι δύο σειρές αντιπροσωπεύουν απόλυτα την αποστολή της Electrolux Professional, να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες ώστε να διευκολύνουν τη ζωή των πελατών, να είναι πιο κερδοφόρες και να είναι πραγματικά βιώσιμες καθημερινά, χάρη στην εξαιρετική εργονομία, τη χρηστικότητα και την απαράμιλλη απόδοση.

 

« Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση που προέρχεται από το πιο σημαντικό παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων, το οποίο αντιπροσωπεύει the Best of the Best στον σύγχρονο σχεδιασμό από το 1950, σε όλο τον κόσμο. Το μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στην ομάδα που εργάστηκε με πάθος πίσω από το παρασκήνιο , που προετοίμασαν το δρόμο για την έναρξη και την επίτευξη αυτών των δύο σειρών πρωταθλητών ».

 

Σχολιασμός του Michele Cadamuro, Διευθυντή Ομάδας Σχεδίασης Design Experience της Electrolux Professional

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Οκτώβριος 2019

Ολοκληρωμένη λύση χάρη στο σύστημα SkyLine Cook & Chill

 

Διάκριση Green Smart Label στην HOST, Μιλάνο, 2019.

 

Ο νέος ορίζοντας στη μαγειρική

 

Το σύστημα Skyline Cook & Chill (φούρνος και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτης) είναι μια λύση που προβλέπει τις ανάγκες σας χάρη στο επαναστατικό σύστημα SkyDuo (απρόσκοπτη επικοινωνία). Οι φούρνοι και οι ταχυ-ταχυκατα/ψύκτες είναι άψογα συγχρονισμένοι και επικοινωνούν μεταξύ τους με το μοναδικό σύσημα SkyDuo, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη εμπειρία Cook&Chill στην κουζίνα σας. Ένα DNA.  Δίδυμες συσκευές.

 

Η καινοτόμος διαδικασία Cook & Chill με το σύστημα SkyDuo επιτρέπει τη μετάβαση από τον φούρνο Skyline Premium S στον ταχυ-ταχυκατα/ψύκτη Skyline Chill S και το αντίστροφο, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε με διαφορετικό και νέο τρόπο. Για παράδειγμα, στοφάρισμα (Proving) στον ταχυ-ταχυκατα/ψύκτη και ψήσιμο στο φούρνο (Ready to Bake) ή απόψυξη (Thawing) στον ταχυ-ταχυκατα/ψύκτη και μαγείρεμα στο φούρνο (Thaw & Serve) εξοικονομώντας έτσι πολλές ώρες απόψυξης σε σχέση με τα πρότυπα HACCP.  Ο ταχυ-ταχυκατα/ψύκτης ενημερώνει αυτόματα το φούρνο όταν είναι σχεδόν έτοιμο το φαγητό και το αντίστροφο.

 

Το σύστημα  Skyline Cook & Chill είναι μια ολοκαίνουργια λύση που προσφέρει απαράμιλλη χρηστικότητα και εργονομία. Το σύστημα Skyline Cook & Chill εγγυάται τη μέγιστη παραγωγικότητα και την ομαλή ροή εργασίας με τα μοναδικά παγκοσμίως μηχανήματα φούρνου και ταχυ-ταχυκατα/ψύκτη που λαμβάνουν ανεξάρτητη εργονομική πιστοποίηση 4 αστέρων (Ergocert) για εύκολη χρήση και ομαλή εργονομική σχεδίαση.

 

Ένας εργονομικός φούρνος σημαίνει  μείωση στις μυοσκελετικές παθήσεις (WMSD) κατά 59%, με μέση μείωση της τάξης του 75% στις ημέρες αναρρωτικής άδειας και 25% αύξηση της παραγωγικότητας*

* Στέιτ Ντιπάρτμεντ (Εργασίας και Βιομηχανίας) πολιτεία Ουάσιγκτον Η.Π.Α., 2014

 

Ο συνδυασμός της επιτυχίας

 

Εξοικονομήσετε χρήματα. Κερδίστε χώρο. Απολαύστε απλές και γρήγορες λειτουργίες με μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ για επιχειρήσεις catering που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν βάσει τους συστήματος Cook & Chill.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–