Προωθητική Καμπάνια πλυντηρίων πιάτων hygiene&clean από την Electrolux Professional

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε αντιμετωπίσει πρωτοφανείς αλλαγές και προκλήσεις, σαν αποτέλεσμα της παγκόσμιας κατάστασης της υγείας. Μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον, ο σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους καλεσμένους και το προσωπικό σας την εμπιστοσύνη και τη διαβεβαίωση ότι προστατεύεται η υγεία και η ασφάλειά τους.


Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τη γκάμα πλυντηρίων πιάτων hygiene&clean (4 επιλογές), την πρώτη πλήρη γκάμα με όλες τις λύσεις για την πλύση πιάτων στο χώρο εστίασης, η οποία όχι μόνο πλένει αλλά και απολυμαίνει*, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, ανεξάρτητα αξιολογημένα από τρίτο φορέα πιστοποίησης: UL.


Όλα τα μοντέλα hygiene&clean είναι σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 10510 ή DIN 10512 βάσει του επιπέδου απολύμανσης A0 στους 60 όπως ορίζεται από το UNI EN ISO 15883-1, απαιτήσεις που μέχρι τώρα ίσχυαν μόνο για ιατρικό εξοπλισμό.

  • Η απολύμανση ορίζεται ως «Θερμική ή χημική καταστροφή των παθογόνων και άλλων τύπων μικροοργανισμών» στο Glossary Guideline for Disinfection and Sterilization in Healthcare Facilities by the Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

hygiene&clean

Εγγυημένη Απολύμανση, 99,999% εξουδετέρωση βακτηρίων,
εγγυημένη χάρη στο συνδυασμό των χρόνων προγραμμάτων,
τις θερμοκρασίες πλύσης και ξεβγάλματος,
καθώς και των απορρυπαντικών.
Η γκάμα πλυντηρίων πιάτων hygiene&clean μειώνει τον κίνδυνο έκθεσης σε επικίνδυνα παθογόνα, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες και οι εργαζόμενοι παραμένουν ασφαλείς στην επιχείρησή σας.