Δελτίο Τύπου Electrolux Professional: Εκτόξευση επαγγελματικών λύσεων πλύσης στον παραϊατρικό κλάδο στην Νορβηγία

Εκτόξευση επαγγελματικών λύσεων πλύσης στον παραϊατρικό κλάδο στην Νορβηγία

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Νορβηγίας, αντικατέστησε άμεσα τα πλυντήρια και στεγνωτήρια οικιακών συσκευών της σε  επαγγελματικές λύσεις, σε 125 σταθμούς μας, μόνο φέτος.  Επιπλέον, ο σταθμός στην πόλη Tromsø έχει γίνει ο πρώτος στη χώρα που εγκατέστησε μια ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού ιματισμού με πλυντήρια Υγειονομικού Φραγμού Barrier.

“Οι περισσότεροι σταθμοί ασθενοφόρων έως τώρα, παραδοσιακά χρησιμοποιούσαν οικιακές συσκευές για τις ανάγκες τους, αλλά τελευταία υπάρχει μια τάση προς τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού για το πλύσιμο στολών”, τονίζει ο Jinsoo Kang, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων καθαρισμού ιματισμού Νορβηγίας.

Συνολικά 18 σταθμοί ήταν εξοπλισμένοι με επαγγελματικό εξοπλισμό το 2019, αλλά η νέα τάση ενισχύθηκε περαιτέρω λόγω της πανδημίας COVID19.

Νέες συνήθειες, νέες λύσεις

Όταν η Νορβηγία περιόρισε τις μετακινήσεις των πολιτών της σε εθνικό επίπεδο για πρώτη φορά στα μέσα Μαρτίου, οι αρχές εξέδωσαν νέους κανονισμούς ελέγχου των λοιμώξεων σε αρκετές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένου του τομέα της υγείας.

Ως αποτέλεσμα, οι σταθμοί ασθενοφόρων έπρεπε να αλλάξουν την καθημερινή ρουτίνα πλύσης σύμφωνα με τα νέα πρότυπα της βιομηχανίας, όπως το ασφαλές πλύσιμο στους 85 βαθμούς για 10 λεπτά.

“Ανάμεσα στο δίκτυο συνεργατών μας, η Electrolux Professional στη Νορβηγία ήταν πάντα ένας αξιόπιστος προμηθευτής στον κλάδο των νοσοκομείων και της υγειονομικής περίθαλψης”, προσθέτει ο Kang.

“Δεδομένου ότι υπήρχε ήδη δημιουργηθεί μια σταθερή σχέση στο παρελθόν, η Electrolux Professional συμμετείχε δυναμικά από νωρίς όταν εισήχθησαν οι νέες κατευθυντήριες γραμμές από την κυβέρνηση”.

Ασφαλές και επαγγελματικό πλύσιμο

Προσφέρθηκε μια ολοκληρωμένη λύση από την Electrolux Professional που περιλάμβανε πλυντήρια, στεγνωτήρια, ντουλάπες στεγνώματος με αντλία θερμότητας, πακέτο εξυπηρέτηση σέρβις, εγκατάσταση, επίδειξη, καθώς και  προγραμματισμό για αυτόματο σύστημα δοσολογίας απορρυπαντικών.

“Για να ανταποκριθούμε στις ειδικές και απαιτητικές συνθήκες των υποδομών σε όλες τις τοποθεσίες, προτείναμε τις ντουλάπες στεγνώματος με αντλία θερμότητας που είναι πανεύκολες στην εγκατάσταση – τόσο για περιβαλλοντικούς όσο και για λόγους απόδοσης κόστους μακροπρόθεσμα”, εξηγεί ο Kang.

Ο Kang βλέπει τη λύση του πλυντηρίου Υγειονομικού Φραγμού Barrier στο Tromsø ως την βασική αναφορά η οποία θα εμπνεύσει άλλους σταθμούς να ακολουθήσουν το ίδιο, στο μέλλον. Προς το παρόν, ο χώρος – ή μάλλον η έλλειψή του – εντός των σταθμών ασθενοφόρων, αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο στην εγκατάσταση περαιτέρω μηχανημάτων.