Η TechnoTeam

Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση η οποία παρέχει  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταλλακτικά σε επαγγελματικά μηχανήματα μαζικής εστίασης και ιματισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering και νοσοκομεία.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο

Ο χώρος των επαγγελματιών είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Για αυτό συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες για να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες.

Γιατί να να μας επιλέξετε

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία με απαιτητικό πελατολόγιο. Παρέχουμε υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Προσφέρουμε υψηλού κύρους παροχή υπηρεσιών σε βλάβες ή ακόμα και σε συμβόλαια SERVICE με ειδικότητα στις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους εγκαταστάσεις εξοπλισμού μαγειρείων και πλυντηρίων ρούχων

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Είναι αποτελεσματικοί και μπορούν να  προσφέρουν τις ιδανικότερες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Οι Πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι από τον ευρύτερο κλάδο της μαζικής εστίασης όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering και της υγείας όπως μεγάλα νοσοκομεία. Τους παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά, κουζίνες μαζικής εστίασης και βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού. Πραγματοποιούμε την μελέτη και αναλαμβάνουμε την εγκατάστασή τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκατάσταση Μηχανημάτων

Εξειδικευόμαστε στην εγκατάσταση επαγγελματικών μηχανημάτων μαζικής εστίασης και ιματισμού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, νοσοκομεία, catering.

Σχεδιασμός - Μελέτη

Κάθε επαγγελματίας έχει εξειδικευμένες ανάγκες για την επιχείρησή του. Εμείς προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις με τον καλύτερο δείκτη κόστους προς όφελος.

Service - Ανταλλακτικά

Η υποστήριξη για τον επαγγελματία είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή του. Παρέχουμε υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  2102310689

  2167005438

  info@technoteam.gr

  Αμπατζόγλου 1, Ν.Ιωνία, Αθήνα

ΧΑΡΤΗΣ